Autobiografisch Schrijven 

Op verhaal komen

In een sfeervolle omgeving staat de tijd even stil. Op verhaal komen met autobiografisch schrijven in een besloten groep geeft ontspanning, verwondering en humor. Leren kijken en schrijven over dat zo gewone, bijzondere leven. Spelenderwijs op het spoor komen van de eigen aardigheden, verborgen verlangens, talent en passie die de mens rijk is.

Bouwstenen voor de toekomst
In de cursus krijg je niet alleen de methode aangereikt maar wordt de deelnemer vooral geprikkeld tot kijken of anders kijken naar het eigen leven en de alledaagse dingen. In het verleden ligt de toekomst reeds verborgen. Schrijvenderwijs ontwikkelt zich, het oog voor de toekomst.

Levensverhalen schrijven
Het verhaal van je leven schrijft zichzelf. Praktische, kleine opdrachten. De eenvoudige werkwijze maakt de cursus laagdrempeling. Voor jong en oud. Schrijfervaring is niet nodig. Voorop staat het schrijfplezier. Een verrassende reis door het landschap van het leven die leven tot kunst verheft.

De vier seizoenen
Vaste elementen in het schrijfjaar zijn de:
Voorjaars-cursus van 7 ochtenden.
Zomer-SchrijfWeek Autobiografisch Schrijven.
Herfst-cursus van 7 ochtenden.
Kerst-SchrijfWeek Autobiografisch Schrijven & Bezinnen www.autobiografischschrijven.nl Jaarprogramma en cursusaanbod: www.margjevos.nl Locatie: Schrijfboerderij Bedum

Cursusbegeleiding
Margje Vos 1948, gecertificeerd Biografisch Coach en Psychosynthese-begeleider. Jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen bij leven- werk- relatie- en zingevingvragen. Zowel individueel als groepswerk.

Praktijkvoering in Groningen & Bedum
Hereweg 100 en Thesingerweg 1.
050-3010867
06-23489249

print deze pagina...

© Antroposofie in Groningen 2010-2019